Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلسات هفتگی درس اخلاق حجت‌الاسلام موسوی‌مطلق بعد از حدود سه ماه تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا از سرگرفته می‌شود. ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۷ فرهنگی دین ، قرآن و اندیشه نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، جلسات هفتگی درس اخلاق حجت‌الاسلام سیدعباس موسوی‌مطلق استاد حوزه علمیه و کارشناس مسائل دینی از امشب دوشنبه 19 خرداد بعد از حدود سه ماه تعطیلی به دلیل شیوع ویروس کرونا بار دیگر آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جلسات، روزهای دوشنبه هر هفته در نیمه اول سال از نماز مغرب و در نیمه دوم سال از ساعت 20 با محوریت شرح دعای بیستم صحیفه سجادیه معروف به دعای مکارم‌الاخلاق برگزار خواهد شد.

این جلسات در خیابان شریعتی، پایین‌تر از مترو شریعتی، جنب بانک پارسیان، پلاک 1174 برگزار می‌شود و حضور برای عموم خانواده‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی آزاد است.

این استاد اخلاق در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در این باره گفت: این جلسات 3 سال است که با محوریت دعای مکارم‌الاخلاق مخصوص خانواده‌ها برگزار می‌شود. جلسات در طول این سه سال به طور ثابت برگزار شده و هیچ وقفه‌ای هم در برگزاری آن جز در ایام شیوع ویروس کرونا نبوده است.

وی خاطرنشان کرد: علما و بزرگان دین پیوسته تأکید بسیاری به استفاده از این دعا داشته‌اند. مرحوم شیخ عباس قمی این دو دعای مهم یعنی دعای 7 و 20 صحیفه سجادیه را در کتاب مفاتیح‌الجنان آورده است. جالب است که هر دو دعا در این مدت اخیر مورد تأکید رهبر معظّم انقلاب نیز قرار گرفت.

حجت‌الاسلام موسوی‌مطلق اظهار کرد: مضامین این دعا بیانگر مشکلات و معضلات اخلاقی انسان است، امام سجاد علیه‌السلام هم مشکلات را بیان فرموده و هم درمان و راه حل آنها را. مردم باید به عجز خود در برابر پروردگار پی ببرند، باید از خدای متعال استمداد گرفت، کاری که امام(ع) در این دعا به ما تعلیم داده‌اند.

فضائل آسمانی|ماجرای خلقت نوری پیامبر و امیرالمؤمنینفضائل آسمانی| شاخصه‌های مؤمن در بیان علوی

انتهای پیام/

R1410/P/S4,37/CT1 واژه های کاربردی مرتبط اهل بیت علیهم السلام

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اهل بیت علیهم السلام اهل بیت علیهم السلام موسوی مطلق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • آئین تکریم آیت الله موسوی جزایری برگزار می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • امیدواریم جلسات باشگاه فولاد در خوزستان برگزار شود
  • انتقاد از برگزاری جلسات هیات مدیره باشگاه‌های خوزستانی در تهران
  • پزشکیان لیدر می‌شود؟
  • آغاز چهارمین رویداد «دختران حاج قاسم» قزوین
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • کلاس مجردها پس از ۶۰ ماه مجدداً مهمان دانشگاه تهران می‌شود
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد